banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Başbakan Erdoğan, Beyaz TV'de Usta'nın Hikayesini anlattı VİDEO

Cumhurbaşkanı Gül, Erdoğan ile 70'li yıllardan beri birlikte olduğunu,  AK Parti'nin kurulmasının çok kritik bir adım olduğunu,  çok önemli adımlar atıldığını çok kritik çalışmalar yaptıklarını, ilk gittikleri Kayseri'de büyük bir mitingle karşılaştıklarını, bu coşkunun çok daha büyüyerekdevam ettiğini, seçim öncesi Erdoğan'ın adaylığının engellendiğini daha sonraki gelişmeler, Irak'la ilgili gelişmeler.

BANA NİYE ACELE EDİYORSUN DEDİ

-Başbakan ol dediğimde niye acele ediyorsun demişti. Ben bunun gecikmesinin doğru olmayacağını söyledim. Ondan sonra Türkiye'de çok önemli yapısal değişikler yaşandı.  Türkiye'nin ışığı çevresini aydınlatmaya başladı. Ekonomik, demokratik ve birçok alanda çok önemli değişimler oldu.

-Tayip Beyin başbakanlığı benim cumhurbaşkanlığı dönemim yine birlikte adımlar attık ve Türkiye'nin gelişmesi ve demokratikleşmesi alanında çok adımlar attık. Ailelerimiz de  birbirinin iyi dostudur. Kendisi çok kararlı ve cesur bir kişiliğe sahip, insanlarla çok sıcak ilişkiler kurar, aynı zamanda çok yufka yüreklidir. Kendisine sağlık sıhhat ve afiyet diliyorum. Kendisinin daha milletimize hizmetleri çok olacaktır.

AK PARTİ'NİN KURULUŞU

Başbakan Erdoğan da AK Parti'nin kuruluşun çok önemli olduğunu, öncesinde ve sonrasında Cumhurbaşkanı Gül ile kardeşlik hukukunun çok önemli olduğunu, kendisi ve Gül hakkında çok şeyler yazıldığını, bu ilişkiyi bozmadıkları için kahrolanlar var. Kendisene da sağlık sıhhat uzun ömürler diliyorum.

ABDULLAH GÜL VE ERDOĞAN PİŞTİ OLDU

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Usta'nın Hikayesi belgeselinde canlı yayın konuğu olanBaşbakan Erdoğan'ın taktığı kravat'ın rengi ve deseni, daha önce Abdullah Gül'ün röportaj'ında taktığı kravatla tıpa tıp aynı olması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

FENERBAHÇE SEVGİSİ 15 YAŞINDA GELDİ

Ailemizde futbola yönelik bir hastalık yoktu. Tersi vardı. Ben İmam Hatip'e başladığım andan itibaren bende futbol tutkusu başladı. Bizim oralarda mahalle takımları vardı. Bizim de kulübümüz iyi bir kulüptü. Ben o kulüpte topa başladım. Her hafta sonu geldiğimizde 15 yaştan sonrasını söylüyorum. Oynardık. Oradaki büyüklerimizin etkisiyle sanırım, Lefter'in de hastasıydım tabi. Bizi de alıp maça götürürlerdi.

Lefter'in o zaman ki oyunları falan. Sanırım ondan etkilenmişim. Böylece Fenerbahçelilik başladı. Amatörde de futbol oynadım. Statlara serbest giriş kartı aldım. O kartla bedava girebiliyordum stada. İlk transferimde Camialtı'na transfer oldum. Aynı zamanda da okuyordum. Ama babamın haberi yoktu.

HANIM HARİÇ TÜM AİLE FENERLİ

Bugün de ailece, hanım hariç, Fenerbahçeliyiz. Eşim Beşiktaşlıdır. Fakat son olaylardan sonra, ailece futboldan soğumuş vaziyetteyiz.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.