banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Bakanlar, Milletvekilleri ve Teşkilat bu iftarda buluştu VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati, Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek, Mahmet Kaçar, Emin Önen, Yahya Akman, Halil Özcan, Abdülkerim Gök, Belediye Başkanları, İl ve Belediye Meclis üyeleri ile teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu iftarda konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, katılımlarından dolayı bakanlara ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

 

Ankara’nın Şanlıurfa’ya geldiğini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti İl Başkanlığı olarak verdiğimiz iftar yemeğimize hoş geldiniz. Sayın Bakanımız Faruk Çelik seçimler öncesinde  ‘Şanlıurfa Ankara’ya gitmeyecek Ankara Şanlıurfa’ya gelecek’ demişti. İşte bugün Ankara gerçekten Şanlıurfa’ya gelmiş gelmeye devam edecekler. Bugün 4 değerli Bakanımızı Şanlıurfa’da ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz. 4 Bakanımızla aynı iftar sofrasında olmanın hazı içerisindeyiz. İl Başkanlığımız olarak her akşam 3 veya 4 ayrı evlerde iftar programı gerçekleştiriyoruz. Bugünde tüm teşkilatlarımız ve STK temsilcileri ile birlikte iftar ediyoruz. Bakanlarımıza ve siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati; “Bakanlarımız yaptıkları çalışmaları ve faaliyetleri anlatmak için yollara düşüyorlar. Genel Merkez olarak da düzenlediğimiz programlarla ekip halinde çalışıyoruz.  AK Partinin farkını anlatmak hem Bakanlarımızın hem Milletvekillerimizin hemde tüm teşkilatımızın görevlerinden bir tanesidir. Aynı zamanda halkın taleplerini gerek yerinde çözmek ve gerekse Ankara’da çözümü noktasında takibi yapmak yine bu hükümetimizin öncelikli görevlerindendir. Ramazan ayı tennasud ve yardımlaşma ayıdır. Allah ibadetlerimizi kabul etsin ve bizi Ramazan Bayramına kavuştursun. Yanı başımızda Esed rejiminin zulmünden kaçan akrabalarımız kardeşlerimiz var. Onlara dua edelim. Bugünlerde yine Arkadan’da zulüm yaşanıyor. Onlara duamızı ve yardımımızı esirgemeyelim” dedi.

 

Şanlıurfa’nın tüm dünyaya tanıtılacağını ifade eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay; “Halepli Bahçe Mozaik Müzesinin temelini attık. İnşallah Gelecek yazın sonunda bu müzeyi bitirmeyi planlıyoruz. Bu vesile ile Şanlıurfa önce Türkiye’ye ardından Dünyaya tanıtılmasına vesile olur. Şanlıurfa’da büyük bir tarih var. Hem Şanlıurfa Merkezde hem de ilçelerinde tarih var. Peygamberler diyarıdır burası. Hem Harran gibi dünyanın en eski medresesi bulunuyor. İnşallah yakın bir gelecekte medeniyetin tüm izlerini ayağa kaldıracağız. Şanlıurfa’yı dünyanın en bilinen şehri haline getirmeye çalışacağız. Bu sofrada bizleri buluşturan değerli arkadaşım İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve onun değerli çalışma arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kürtçe ve Arapça hoş geldiniz diyerek konuşmaya başlayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; “Başı Rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan n ayı Urfamız için Türkiyemiz için tüm İslam alemi için hayırlara vesile olsun. Hükümet olarak Değerli mesai arkadaşım Faruk Çelik ve Şanlıurfa Milletvekillerine gerekli desteği veriyoruz. Şanlıurfa şanslı bir şehrimiz ve gelişen bir şehrimizdir. Şanlıurfa’da bugün çok önemli bir müzenin temelini değerli Bakan arkadaşım Ertuğrul Günay’ın çalışmaları neticesinde atıldı. Şanlıurfa teşviklerde 6. Bölgede. Şanlıurfa’da huzur ve istikrar var. Bu huzurun ve istikrarın değerini bilin. Şanlıurfa’da çok uyumlu bir takım var. Hem güçlü hem uyumlu bir takım ruhu içerinde çalışan bakanımız liderliğinde bir çalışma var. 111 toplarsan üç yapar. Halbuki yan yana gelirse yüz on bir eder” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.