banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Bakan Yadımsıcı Halil Etyemez Moskova’ya Gitti



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklama şöyledir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Halil Etyemez, G20 Ülkeleri Çalışma Bakanları toplantısına katılmak üzere Moskova’ya gitti.

Rusya’nın başkenti Moskova’ya hareket eden Bakan Yardımcısı Etyemez, “istihdam oluşturma” konulu oturumda bir konuşma yapacak.

Konuşmasında, Türkiye’nin son yıllarda krize rağmen başardığı ekonomik büyüme ve istihdamını artırmadaki başarısını nasıl gerçekleştirdi hakkında katılımcılara bilgi verecek.

19 Temmuz 2013 tarihinde, ekonomi temelli bir platform olan G20’de  ilk defa çalışma bakanları ve Ekonomiden sorumlu bakanlar ortak bir toplantı düzenleyecekler. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı sayın Halil Etyemez, küresel krize karşı alınan mali tedbirlerin  istihdam boyutunun ele alınacağı  bu toplantıda da  bir konuşma   yapacak.

Çalışma Bakanlığı heyeti 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü çalışmalarını tamamlayarak yurda dönecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.