banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Bakan Çelik'ten Eyyübiye aday adaylarına mesaj VİDEO

Seçim bölgesi Şanlıurfa’da temaslarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sansürün hiçbir zaman gündemlerinde olmadığını söyledi.

Partisinin Eyyübiye ilçe teşkilatının düzenlediği yemeğe katılan Bakan Çelik, yemek sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Çelik, yeni internet düzenlemesiyle ilgili sorusuna, “Sansür değil. Kişi hakları ile ilgili. ‘Kişilerin mahremiyeti ile ilgili bir düzenlemedir’ dedi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki müracaat eden 17 belediye başkan aday adayının seçilen belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci’ye gösterdiği tepkinin de sorulduğu Çelik, “Böyle bir şey bizim açımızdan söz konusu değil. Aday adayları partimizde çok. Böyle bir şey Türkiye’nin her yerinde, tüm partilerinde var. Herkes kendisi aday olmak ister. Netice itibariyle Genel Merkezi’in vereceği ve verdiği karar, tüm partilerde olduğu gibi bizim partimizde herkes saygı duyar. Böyle bir sıkıntıyı o boyutta şuanda Urfa’da görmüyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.