banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Bakan Çelik'e karşı kirli plan hesapları tutmadı

Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’e karşı yürütülen kirli plan adliyeden geri döndü.

 

12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimlerinden sonra 61. ci hükümet kurulma çalışmaları yürütülürken Şanlıurfa’dan Milletvekili seçilen Faruk Çelik’in muhtemel bakanlığını engellemek için “Ağabeyi Osman Çelik” üzerinden yapılan kirli plan adliyeden geri döndü.

 

Bursaspor ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile beraber eski 2. ci başkan Osman Çelik (Faruk Çelik’in ağabeyi) soruşturma neticesinde suçsuz oldukları anlaşıldı ve serbest bırakıldılar.

2008 yılında yönetime gelen İbrahim Yazıcı ile Osman Çelik yönetimi, önceki yönetimin temlikine karşı Bursaspor’un gelirine yönetim olarak temlik koydular ve gelen paraların tamamını Bursaspor için kullandılar.

Bu süreçte mahkemenin atadığı bilirkişinin raporlarına göre Osman Çelik’in hesabına hiç para aktarılmadığı tespit edildi. 2. ci başkan Osman Çelik’le beraber, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ve iki yönetici soruşturma neticesinde suçsuz oldukları tespit edilerek tahliye oldular.

Böylece Bakan Faruk Çelik’e karşı yapılan kirli propaganda hesapları tutmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.