banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Bakan Çelik ve Güvenç’ten, Rişvanlılar Derneğine ziyaret


Çelik, Şanlıurfa'da, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Eyyubiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyubiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Kahya ve Hüseyin İnan ile Rışvanlılar Derneğini ziyaret ederek, dernek üyeleriyle görüştü ve daha sonra Divanyolu Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
Eyyübiye Mahallesinde, partisinin seçim irtibat bürosu açılış töreninde konuşan Çelik, 2011 yılındaki genel seçimlerde sorunları yerinde tespit ettiklerini ve çözümleri için çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, yaklaşan yerel seçimlerde de bunu yapacaklarını bildirdi.
Hazreti İbrahim'in Şanlıurfa'sını Türkiye'nin markası haline getirecek birikim, azim ve kararlılığın Ak Parti kadrolarında olduğunu söyleyen Çelik, “Geleceğe dönük olarak yani belediye seçimleri sonrası 'Şanlıurfa'da ne olacak' diye düşünmenize gerek yok. Geçmişimiz, geleceğimizin kefilidir. Onun için seçim var. Bu dönemde mikrofonu alıp konuşalım. Arkadaş neyi, nasıl, ne zaman yapacaksın, hangi imkânlarla yapacaksın? Şanlıurfa halkın malı, Şanlıurfa gelişmeli, zaman kaybetmemeli” ifadesini kullandı.
Türkiye'de AK Parti iktidarıyla 12 yıldır huzur, istikrar ve kalkınma ortamı bulunduğunu dile getiren Bakan Çelik, bunu bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.
Bakan Faruk Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, kendilerine sevgi gösterisinde bulunup fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.