banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Bakan Çelik ve Başkan Güvenç sanayicilerin temelini attı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç'in yanı sıra Şanlıurfa'nın yeni valisi İzettin Küçük ve işadamları; Demirciler, Mobilyacılar, Oto Hurdacılar ve Plastik Geri Dönüşümcüler Sanayi Sitelerinin toplu temel atma törenine katıldılar. Bakan Çelik, örgütlenemeyince olumlu netice almanın mümkün olmayacağını söyledi.

Temel atma törenine katılmalarından dolayı Evren Sanayi sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’ın teşekkür konuşmasının ardından kürsüye gelen Bakan Faruk Çelik, değişen ve gelişen Şanlıurfa’da temel atmanın mutluluğunu dile getirerek, ekonomik faaliyetlerde bir araya gelmenin ve örgütlenmenin önemine dikkat çekerek, bir araya gelip kooperatif kurmayınca ve örgütlenemeyince olumlu netice almanın mümkün olmadığını belirti.

Sıra ikinci oto galericiler sitesinde

Sorunların çözümü için elbirliği ve gönül birliği yapılması gerektiğine vurgu yapan Bakan Çelik, “İşte şuan burada bulunan başkanlar bunu gerçekleştirdi. Siyasiler ve hükumet olarak bizde birlik ve beraberlik var. Bunun sonucunda da Şanlıurfa ciddi kazanımlar elde ediyor. Burada oluşacak demirciler, mobilyacılar, oto hurdacılar ve plastik geri dönüşümcüler odalarının gerçekleştireceği yatırımın yanı sıra inşallah yakın zamanda ikinci oto galericiler sitesinin temelini de atacağız” dedi.

Sanayi bölgelerinin oluşturulması için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerini esnaftan esirgemeyeceklerini belirten Bakan Çelik, hep birlikte sorunların çözümünü gerçekleştireceklerini ifade etti.

Birlikte çok güzel hizmetlere inşallah imza atacağız

Sanayi sitesine taşınacak esnafın eski yerlerinin değerlendirilmesiyle ilgili olarak herhangi bir mağduriyet oluşturmayacaklarını belirten Bakan Çelik; “Diyalogla, bir masa etrafında oturarak, Şanlıurfa’nın ve esnafımızın lehine alınması gereken kararlar neyse bunları da almış olacağız. Celalettin Güvenç çok emek verdi, bu konularla ilgili olarak ve diğer bir çok konuda olduğu gibi; eğitimden sosyal hadiselere varıncaya kadar, 3 yıl boyunca çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni Valimiz İzzettin Küçük hoş geldiler diyorum. Birlikte çok güzel hizmetlere inşallah imza atacağız inancı içerisindeyim. Şanlıurfa dosdoğru bir yolda güzel gidiyoruz. Allah hızımızı kesmesin diyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.