banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Bakan Çelik Karaköprü İş Makinaları Törenine Katıldı
 

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, merkeze bağlı Karaköprü Beldesi'nde belediyeye yeni alınan 12 araç için düzenlenen törene katıldı.

Şanlıurfa Karaköprü Belde Belediyesi satın aldığı 12 yeni iş makinesi için belediye bahçesinde davul-zurnalı bir tören gerçekleştirildi.

Karaköprü Belde Belediyesi'ndeki iş makinesi törenine katılan Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i karşılamak için belediye personeli, çeşitli kurum amirleri ve vatandaşlardan oluşan uzun bir tokalaşma kuyruğu oluştu.

Belediye’nin halk oyunları gösterisini izleyen bakan çelik'i cebinden çıkardığı 100'er liralık banknotları oyunculara ve davulcuya bahşiş olarak verdi.

Törende ilk sözü Karaköprü Belde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, aldı. Başkan Çiftçi, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.