banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Bakan Çelik; Hrant Dink davası hala sürüyor (VİDEO ve FOTOĞRAFLI)
Bakan Çelik ile beraberinde Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök, Seyyit Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güven, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başknn yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, M. Uryan Arusoğlu, Mustafa Yavuz, Mehmet Büyükfırat, Fatih Yıldız, İl Yönetiminden Mehmet Eriten, Ömer Ercanlar, Hakan Güllüoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İş Kur Müdürü Nejdet Karasevda, SGK Müdürü Nurettin Nacar ve çok sayıda bürokrat muhasebeciler odasını ziyaret etti.

Şanlıurfa’da temaslarını sürdüren Bakan Çelik, Ahmet Bahçıvan İş Merkezinde bulunan Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası'nı ziyaret etti.



Toplantı salonunda Muhasebecilerle bir sohbet toplantısı yapan Bakan Çelik, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Nihat Taş'tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.



FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ



Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Çelik; “Şu anda yargıyla ilgili değerlendirmeleri doğru bulmuyorum” dedi.



Çelik; “Hrant Dink davası ile ilgili başta Adalet Bakanımız olmak üzere tüm yetkililer sürecin tamamlanmadığını söylüyor. O zaman tamamlanmasını bekleyeceğiz. Ben şu anda yargıyla ilgili değerlendirmeleri doğru bulmuyorum. Hele bir yürütme üyesi olarak yapılacak değerlendirmeyi ben yargıya müdahale olarak görüyorum. Yargı kararını vermiş, süreç devam ediyor. Süreç bitince karar içinize sinmiyorsa değerlendirirsiniz. Ben sürecin tamamlanması gerektiği inancındayım” dedi.

Çelik daha sonra muhasebecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



www.balikligol.com



VİDEO




faruk çelik hrant dink muhasebeciler ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.