banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

Bakan Çelik Hilvan'da

Bakan Çelik, Şanlıurfa'daki temasları çerçevesinde ziyaret ettiği Siverek ilçesinde, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve daire amirlerinin katıldığı ''İlçe Değerlendirme Toplantısı''nın ardından Hilvan İlçesi’ne geçti.

 

Hilvan Belediye Başkanlığını ziyaret eden Bakan Çelik ve Vali Okutan, burada Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’tan ilçenin durumu hakkında bilgi aldı.

 

Daha sonra Hilvan Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’na geçen Bakan Çelik ve Vali Okutan burada Hilvan Kaymakamı Ali Kılıç’ın ilçenin sorunları ve mevcut durumu hakkında bilgi aldı.

 

Hilvan ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve daire amirlerinin katıldığı ''İlçe Değerlendirme Toplantısı''nda Hilvan’ın sorunları tartışılarak, çözüm önerileri ve fikir alışverişinde bulunuldu

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.