Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_lpcaih6s3qranv3h43kk7vub45, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bakan Çelik delegeleri ağırladı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Bakan Çelik delegeleri ağırladı

AK Parti’nin yarın yapılacak olan 4. Büyük kongresi öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kongrede oy kullanacak olan delegeler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Ankara’nın Bağlat semtinde bulunan Hüsrev Lokantasında verilen yemeğe Şanlıurfa Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti Belediye Başkanları, Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ, İl Kadın Kolları Başkanı  Aysel Göncü, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile Kongre Delege Üyeleri katıldı.

 

Bakan Çelik, verilen yemekte bir araya geldiği partililere yaptığı açıklamada yarın ki kongrede birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesini istedi.

Kaynak: Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.