banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Bakan Çelik; Beni Urfa Valisine sorun

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Yazarımız Müslüm Aktürk'e demeç verdi. Çelik; "Şanlıurfa’da birlik ve beraberliği sağlayacağım" dedi.

 

12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Şanlıurfa’dan milletvekili adayı gösterilen Devlet Bakanı Faruk Çelik, “Şanlıurfa’da birlik ve beraberliği sağlayacağım. Bunu nasıl gerçekleştireceğimi, nasıl biri olduğumu Şanlıurfa’da görev yapmış Bursa Valisi Şahabettin Harput’a sorun” dedi.

 

Bakan Çelik, Şanlıurfa’dan birinci sıra milletvekili adayı gösterildikten sonra ilk demecini yazarımız Müslüm Aktürk’e verdi. Faruk Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katıldığı, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Sinan Erdem Spor Salonu'nda Diyanet İşleri Başkanlığı'nca düzenlenen "Hazreti Peygamber ve Merhamet Eğitimi" başlıklı program çıkışında Müslüm Aktürk’ün sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla Şanlıurfa’dan aday gösterildiğini belirten Çelik, bazı çevrelerin “ithal aday” yakıştırmasına ise katılmadığını söyledi.

 

Türkiye’nin her yerinin kendisi için Bursa’dan farksız olduğuna dikkat çeken Faruk Çelik, şöyle devam etti:“Şanlıurfa devlet hizmetinden mahrum kalmadı. Ancak birlik ve beraberlik konusunda Şanlıurfa’da bazı sıkıntılar yaşandı. Sayın Başbakanımız, özellikle Şanlıurfa’dan aday gösterilmemi istedi. Birlik ve beraberlik konusunda en iyi başarıyı elde edeceğimize inanıyorum. Bu ve diğer konularda nasıl biri olduğumu daha önce Şanlıurfa’da vali olarak uzun süre görev yapmış, Şanlıurfalıların çok iyi tanıdığı Bursa Valisi Şahabettin Harput’a sorun.” Dedi.

 

Bakan Faruk Çelik, seçim çalışmaları için önümüzdeki günlerde Şanlıurfa’ya geleceğini sözlerine ekledi.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.