Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_imp2t4gcjribdv7g5vu91ve0s6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bakan Çelik bayramlaşma için geliyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Bakan Çelik bayramlaşma için geliyor

Yarın akşam üzeri Şanlıurfa'ya gelmesi beklenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ilk önce Cumartesi günü akşam Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Sivil Toplum Kuruluşlarına vereceğim iftar programına katılacak.

 Ardından aynı gecek Şanlıurfa'daki kanaat önderleriyle sahur yemeğinde buluşacak olan  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, arefe günü olan pazar gününü dinlenerek geçirecek.

28 Temmuz 2014 Pazartesi günü ise Saat 11:00'de Şanlıurfa Valiliğin düzenleyeceği bayramlaşma törenine katılacak. Ardında aynı gün AK Parti İl Başkanlığı tarafından saat 13:00 da düzenleneceği payramlaşma törenine katılacak. Aynı gün akşam saatlerinde Ankara'ya hareket edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.