Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_99v2nkmlmsscbgc7qpcekdjcc0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
BAKAN AYŞENUR İSLAM; “URFA TEŞKİLATI ÇALIŞIYOR” video haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

BAKAN AYŞENUR İSLAM; “URFA TEŞKİLATI ÇALIŞIYOR” video

Aile ve sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen genişletilmiş yönetim kurulu toplantısına katıldı.

 İl Başkanlık Binasında düzenlenen, İl, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları Kadın Kolları, Gençlik kolları başkanı ve İl yönetim kurulu üyelerinin katıldığı  Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa Mitingi öncesi yapılan toplantıya “Kardeşlik İftarı” kapsamında Şanlıurfa’ya gelen Aile ve sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’da katıldı.

 İSLAM, “YÜZDE 60 YAKLAŞIYORUZ”

Toplantıda konuşan Bakan Ayşenur İslam: “Allah’a Hamd olsun Ramazan bereketiyle geldi. Allah’ın izniyle iyi bir seçim süreci geçireceğiz. Aylar öncesinde sürece başladığımızda yüzde 50’i tamamlamak düşüncesindeydik. Ama geldiğimiz noktada teşkilatlarla yaptığımız görüşmede artık yüzde 60’a ne kadar yaklaşırız noktasına geldik. Maşallah her geçen gün gidişatın çok daha iyiye gittiğini tespit ediyoruz.  Bu tabi ki halkımızın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Gösterdiği teveccühün göstergesidir” dedi.

“URFA TEŞKİLATI ÇALIŞIYOR”

Bu seçimde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın aday olması AK Parti’nin girdiği yerel ve genel seçimlere benzemediğini söyleyen İslam; “AK Parti olarak daha önce girdiğimiz seçimlerde, gerek milletvekilliği gerekse yerel seçimlerde birçok etken var. Ama bu seçimde sadece Başbakanımız var. Bu bizim gönüllülüğümüzü de artırıyor.  Urfa’da Hamd olsun hiç kimsenin şüphesi yok. Urfa Teşkilatı nasılsa böyle bir çalışmayı yapıyor” dedi.

 

   Toplantı sonrası İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez tarafından Bakan Ayşenur İslam’a plaket takdim edildi. Daha sonra parti önünde hatıra fotoğrafı çekerek il binasından ayrıldı.

 

Toplantıya AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Şanlıurfa Koordinatörü Ahmet İnal, Urfa milletvekilleri Mahmut Kaçar, Emin Önen, Z.Karahan Uslu’da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.