banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Av. Uludağ, faaliyetlerini anlattı

 

AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı kahvaltılı basın toplantısı ile çalışmalarını kamuoyuna duyurdular.

Bir restaurantın bahçesinde AK Pati Gençlik Kolları yürütme kurulu Başkan Av. Osman Uludağ başkanlığında basınla tanışma ve faaliyetlerini aktarma imkânı buldular.

Toplantı ile ilgili bilgi veren Başkan Uludağ; “Basınla bir araya gelmek ve tanışmak istedik. Buraya kadar gelip teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Biz yeni yönetim olarak yaklaşık üç aydır yönetime geldik. Geldiğimizde arkadaşlarla yönetimi kurduk. Ardından yürütme kurulunu belirledik. Yönetimi kurduğumuzda 12 Eylül’de oylanacak olan Anayasa Değişikliği halk oylaması referandumu ile çalışmalara başladık. Çok hızlı bir giriş yapmış olduk. Sağolsun arkadaşlarımız özveriyle çalıştılar. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızın ardından Şanlıurfa ve Türkiye için güzel bir sonuç alındı.

Bu sonuca büyük etkisi olan STK’lara teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda STK’ları ziyaret edip teşekkür edeceğiz. Başbakan Sayın Recep Tayip Erdoğan bu ayın sonunda geliyor. Hazırlıklarımızı gençler olarak yapıyoruz. Başbakanımızı ağırladıktan sonra parti çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Basın mensupları ayrıldıktan sonra kısa bir durum değerlendirmesi ile toplantı sonra erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.