banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Arkan Hilvan’da temaslarını sürdürüyor

Hilvan’da her gittiği yerde AK Parti Hükümetinin yaptığı hizmetleri anlatarak, geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkacaklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan, Hilvan ilçesine bağlı kırsal Keçiağzı, Geçitağzı, Çimdeli, Korgun, Argaç, Korkutlu, Nasrettin, Beceli mahallelerini gezerek, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Milletvekili adayı Arkan, kendilerine iletilen sorunların çözümü noktasında meclise güçlü girmeleri gerektiğini belirtti. 

İstikrarın yeniden sağlanması, sorunların çözümü ve yatırımların devam etmesi için AK Partinin tek başına iktidar olması gerektiğini belirten Milletvekili adayı Arkan, “Hilvan’ın malumunuz kırsal mahallelerini gezmeye devam ediyoruz. Gezmeyeceğimiz köy kalmayacak, sıkmayacağımız el kalmayacak. Bugün hasta ziyaretlerine gittik, taziyelere geldik, hac vazifelerini yerine getiren hacılarımızı ziyaret ettik hayır dualarını aldık. Milletimizin bize karşı teveccühü gayet iyi. Milletimizin bize verdiği destek çok iyi. Allah hepsinden razı olsun. Sorunları yerinde dinliyoruz. Acil yapılması gerekenlere anında cevap veriyoruz. Uzun vadede de inşallah bütün sorunları çözeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.