banner2
Öne Çıkanlar Şırnak Mardin Akçakale Urfa Elazığ

Akyürek, Viranşehirlilerle bayramlaştı

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek Ramazan Bayramı tatilini köy gezileri ile tamamladı.. Bayramın son günü Viranşehir'da  Ak Parti ilçe teşkilat üyeleri ve  vatandaşlarla kucaklaşıp bayramlaşan Akyürek, iki gün boyunca  kırsal alanda incelemelerde bulundu

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesiyle birlikte  sürekli Şanlıurfa ve İlçelerini gezerek sorunları yerinde tespit etmeye çalışan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek,Ramazan Bayram tatilinin son gününde  Viranşehir ve Siverek ilçesine bağlı köy ve Karacadağ bölgesinde yaşayan göçerlele birlikte oldu. Dün ilk olarak Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanlığına gelerek Viranşehirli vatandaşlarla kucaklaşıp bayramlaşan  Akyürek.Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Çapa ile birlikte bir dizi taziye ve esnaf ziyaretinde bulundu.

 

İlçe esnafı ile bayramlaştıktan sonra, sorunları dinleyen Milletvekili Akyürek, ilçe devlet Hastanesine geçerek, hastaları ziyaret etti.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir ve Siverek İlçelerine bağlı çok sayıda köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Çok sayıda köyde halkın ortak sorunu olan enerji kesintileri, yol ve içme suyu sorunlarının kısa bir sürede  çözüme kavuşacağının sözünü veren Akyürek' Şanlıurfa ve viranşehir ilçesinin en büyük sorunu şu günlerde enerjidir. Enerji Bakanlığımız ile görüştük, bu görüşmeye tün bürokratlarımız katıldılar. özellikle  yeni uygulamaların devreye girmesi ile bu yıl enerji sorunu çözülecektir' sözünü verdi..

 

Viranşehir ilçesinde  köy ve köy su sorunun çözülmesi içinde  gece gündür çalıştığını  belirten Akyürek' iki yıl içerisinde  köy yollarımız ve içme suyunda önemli yatırımlarımız olacak. İlçemiz hak ettiği yatırımları alamamış, ancak yapılan ön görüşmeler sonucunda  inşallah  acil olan yollar ve su sorunu çözülecektir'dedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet  Akyürek, 1500  rakım yükseklikte olan Karacadağ yaylasına giderek, burada hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla görüşerek, sorunları dinledikten sonra, akşam saatlerinde ise İlçe esnaf gezisini sürdürdü.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.