Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ik5h8re4rb4gdll0k0ehbtdte6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
AKYÜREK BUĞDAY PAZARI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

AKYÜREK BUĞDAY PAZARI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek Buğday pazarını ziyaret etti. Zahireciler Odası Başkanı Remzi Atan ve Buğday Pazarı esnası tarafından karşılanan Akyürek esnafı tek tek ziyaret etti.

Bu yıl ilk mahsulün gelmeye başladığı buğday pazarı esnafı ile görüşen Akyürek esnafın sorunlarını dinledi. Yoğun bir ilgi ile karşılanan Akyürek Buğday Pazarı esnafından destek istedi. Viranşehir’in hızlı bir gelişme içerisinde olduğu dile getiren Akyürek, yapılan onlarca yatırımın yanında Viranşehir’in yeni dönemde çok daha büyük yatırımlara sahne olacağını kaydetti. Yeni mahsulü inceleyen Akyürek Buğday Pazarı Esnafına bereketli olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.