banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AKP'li bakanın da mı kasedi var?

MHP’de yaşanan kaset skandalının yankıları sürerken, bu kez de AK Parti ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddiayı ortaya atan ise BDP adayı Altan Tan.

BDP’nin Diyarbakır’da desteklediği bağımsız adaylar, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.  Toplantının gündemini ise MHP’deki kaset skandalı oluşturdu.

Toplantıda konuşan bağımsız milletvekili adaylarından Altan Tan, MHP’lilerle ilgili ortaya çıkan kasetler konusunda sorulan bir soruya, "Başbakan Erdoğan, kaset konusunda yakın arkadaşlarına ve bazı bakanlarının kasetlerine dikkat etsin. Eğer onların kasetleri piyasaya düşerse 66 bölümlük Hürrem Sultan dizisi ortaya çıkar. Siyasetçilerin hareketlerine dikkat etmesi gerekir. Bu insanların özelini, mahremi olan aile bereyleri tarafından ortaya atılmışsa o başka. Ancak, çeteler, örgütler ve emniyet insanların yatak odalarına kadar kameraları sokuyorsa orada durup düşünmek gerekir" cevabını verdi.

ROTA HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.