banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Akman ve AK Partililerden ziyaretler
Yahya Akman’dan Milli Eğitim Ve Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret




TBMM Anayasa Komisyonu üyesi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ile birlite AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin İfşaa ile birlikte Su meydanı civarındaki esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.





ilk önce Sağlık Müdürlüğüne geçerek İl Müdürü Erdoğan Duran’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Erdoğan Duran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın Yahya Akman ve AK Parti heyetine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



AK Parti heyeti buradan Milli Eğitim Müdürlüğüne geçerek Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünden Şanlıurfa’ya atanan İl Müdürü Ahmet Pala’yı ziyaret etti.

Burada ziyaretlerle ilgili konuşan Yahya Akman; “Bilindiği gibi 4 yılda 400 proje” taahhüdümüz içerisinde en önemli yatırımın başında Sağlık ve Eğitim geliyor. Kampus hastanesi, 1700 yataklı hastane, eyyübiye 400 yataklı hastane ve diğer sağlık yatırımlarında çok önemli ilerlemeler kaydettik. Somut adımlar geliyor. Eğitim konusunda ise Şanlıurfa’da çok ciddi yatırımlar yaptık. Öğretmen atamasında ise en büyük pastayı yine Şanlıurfa aldı. Biz Şanlıurfa Milletvekilleri olarak sayın Bakanımız Faruk Çelik’le beraber yaptığımız toplantılarda Şanlıurfa’nın sorunlarını masaya yatırıyoruz ve yapılması gerekenleri yapıyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ise ziyaretten memnun olduğunu belirterek; “Sayın Milletvekilimiz ve heyetine çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yahya Akman’dan Esnafa Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa temasları çerçevesinde esnafı ziyaret etti.



TBMM Anayasa Komisyonu üyesi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ile birlikte AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin İfşaa ile birlikte Su meydanı civarındaki esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.



Esnafın sorunlarıyla her zaman ilgilendiklerini belirten Milletvekili Yahya Akman; “Şanlıurfa’nın en önemli sorunlarından biri elektrik sorunudur. Şanlıurfa’da elektrik için yıllık 3 milyon lira harcanıyordu. Sayın Bakanımızın girişimiyle bu rakam 23 milyon liraya çıkarıldı. Şanlıurfa’nın sorunlarını Milletvekili arkadaşlarımızla hep birlikte çözüyoruz” dedi.



AK Parti heyeti daha sonra Şanlıurfa’daki bazı taziye evlerine geçerek acılı ailelere taziyelerde bulundular.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.