banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Akif Gülle AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti VİDEO

Akif Gülle’yi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Sayın Akif Gülle teşkilatımızı ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Şanlıurfa’da birlik ve beraberlik duygusu ile çok güzel çalışmalar ortaya çıktığını ifade eden AK Parti 22. 23. Dönem Amasya Milletvekili ve Başbakanlık Danışmanı Akif Gülle; “Açıkçası bizim için anlamı her zaman büyük olan Şanlıurfa’mıza ziyarete geldik. Şanlıurfa’ya gelirken uğramamız gerek yer elbette İl Başkanlığımızıdır. İl Merkez binada İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve İl Yönetimi icrası ile beraber bir süre sohbet ettik. Şanlıurfamızın teşkilatı ülkemizin her tarafında her bölgesinde görmeye arzu ettiğimiz heyecan dolu, sevgi dolu, birlik ve beraberlik içerisinde görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AK Partinin çok iyi çalışan teşkilat üyeleri var. Şanlıurfamız, ülkemize anlamı çok büyük olan, tarihi çok derinden gelen bir ilimiz. Türkiye’nin her tarafından gelen insanlar farklı bir huzurla ayrılıyorlar. Bizde Şanlıurfa’da o huzuru yaşadık, ayrılmanın üzüntüsünü yaşayacağız. Büyük Şehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Yeni hizmet alanlarını gördük. Yeni yapılan parkları gördük. Daha sonra Şanlıurfa Valisini ziyaret ettik. Vali bey aynen Şanlıurfa’nın bir parçası. Urfa’nın parçası gibi her şeyi hissediyor. Her şeyi ile beraber Urfa’mızla bütünleşmiş ve bütünlüğünü koruyan bir valimiz var. Valisi, Belediye Başkanı, AK Parti Teşkilatı ve Şanlıurfa’nın bütün insanlarının geleceği aydınlık olsun. Birlik ve beraberlikleri bozulmasın” dedi.

Toplantının ardından İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez günün anısına Şanlıurfa’yı simgeleyen bir hediyeyi Akif Gülle’ye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.