banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Akçakale'de uyuşturucu konferansı FOTOĞRAFLI
Akçakale Lisesi Mezunları Derneği ve Birlik Köprüsü Derneğinin Akçakale Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda öğrenci velilerine yönelik ortaklaşa düzenledikleri konferansa katılan Dr. Halil Özcan; “Akçakale’de böylesine önemli bir konferansın davetini alınca duyarsız kalamadım. Herkes uyuşturucu sorunu karşısında hassas olmak zorundadır. Acı sonlarla hayatlar noktalanıyor. Bu sorun sadece güvenlik güçleri ile çözülmez. Başta aileler olmak üzere çevre, siyasiler, STK’lar olmak üzere toplumun tüm kesimleri el ele vererek bu illetle mücadele etmeliyiz. Eğer birlikte çalışırsak bu sorunu en asgariye indirebiliriz” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...




Akçakale’de yaklaşık 1000 öğrenciye konferans veren Polis Memuru İsa Altun; İstanbul’da görev yapıyorum. Akçakale’de yaklaşık bin öğrenciye uyuşturucu ile ilgili ulaşarak bilgi verdim. Uyuşturucu illetine kapılan bir çok hikaye dinledim. Çok vahim bir hastalıktır. Lütfen duyarlı olalım. Hayatlar acı sonla noktalanmasın” dedi.



Dr. Halil Özcan’la aynı okuldan mezun olduklarını hatırlatan İsa Altun “Bende Akçakaleliyim. Akçakale’nin çehresi değişmiş. Büyük değişime katkılarından dolayı Milletvekilimiz Halil Özcan’a teşekkür ederim” dedi.



İsa Altun ‘Bir kereden bir şey olur’ adlı kitabını imzalayarak dinleyicilerine dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.