banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

AK Partili Meclis Üyelerinden Kent konseyine ziyaret
Ziyarette Adil Saraç’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Hümeyit Bilbay, Mehmet Özyavuz, Mehmet Polat, Yusuf Mert ve Halil Kaya’dan oluşan heyet Belediye eski Nikâh Salonunda bulunan Kent Konseyini ziyaret ettiler.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli; “Kent Konseylerinin en büyük destekçileri Belediye Meclisidir. Yönetmenlikte de belirtilmiştir, Kent Konseyi ile Belediye Meclisi birlikte çalışmalı diyor. Kent Konseyi yaptığı çalışmaları Belediye Meclisine gönderir. Belediye meclisi Üyeleri de ilk oturumda konuyu gündeme alır. Sadece gündeme alır, kabul edip etmemek Meclis Üyelerine kalmış bir durumdur. Bu bakımdan meclis üyelerinin gelip bizi ziyaret etmeleri ve bizi desteklemeleri bizi daha güçlü kılıyor ve bize şevk veriyor. Gittikçe sorumluluğumuz ve şevkimiz artıyor. İnşallah çalışmalarımızda bizden beklentilerin üzerinden Şanlıurfa’nın sorunlarını gündeme getiririz” dedi.



Kent Konseyin Belediye Meclisi gibi kente hizmet ettiğini dile getiren Şanlıurfa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Adil Saraç; “Geçen ay kent konseyi seçimi yapıldı. Seçimde yeni bir yönetim seçildi. Bizim arzumuz yeni kent konseyi seçildiği zaman yeni bir moralle, yeni bir modelle, yeni bir havayla, yeni bir nefesle bu işi yapması. Bu konuda AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak her zaman Kent Konseyinin yanındayız. Çünkü ikimizin de amacı aynı. Hem Belediye Meclis üyelerinin hem de Kent Konseyinin amacı Şanlıurfa’ya hizmettir. Bu topraklarda doğan, bu topraklarda yaşayanların haklarından sorumlu. Yarına hesap verecek mahiyette bir muhasebe ruhu taşıyan insanlarız. Bu bakımda Şanlıurfa’da yapılması için yapılan her türlü kalkınma ve gelişimi için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda Kent Konseyi ekibine başarılar diliyoruz” dedi.



Adil Saraç; “Kent Konseyi başkanından, ilgili konularda bir üyeyi meclis oturumlarımızı izlemek için meclise davet ettik” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.