banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

AK Partiden SP, CHP ve MHP'ye bayram ziyareti

AK Parti Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Çadırcı, Haci Yaygın ve Mehmet Eriten’den oluşan AK Parti heyeti bayramlaşmak için CHP Şanlıurfa İl Binasına geçerek CHP İl Başkanı Halil Nimetoğlu ve CHP’lilerle bayramlaştılar.

 

Buradaki bayramlaşmadan sonra İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Çadırcı, Haci Yaygın ve Mehmet Eriten’den oluşan AK Parti heyeti MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz ve partililerle bayramlaştılar.

 

Buradan SP’ye geçen heyet SP İl Başkanı Halil Yiğit ve partililerle bir araya gelerek bayram kardeşliğini yaşadılar.

Bayramlaşmanın kardeşlik ve barış olduğuna dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bayram, kaynaşma ve barışın diğer adıdır” dedi.

 

Eğilmez; “AK Parti olarak bayramın birinci günü coşkuyla bayramlaştık. Şanlıurfa’da bulunan diğer siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek bayramlaştık. Bayram kardeşlik ve barış demektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.