banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK Partiden Şehit Evinde İftar

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Dr. Halil Özcan ve İl Başkan Yardımcılar ile il yönetiminden oluşan bir heyet Şehit Mustafa Çiftçi’nin evinde giderek şehit ailesi ile iftar yaptı

AK Parti Milletvekili Dr. Halil Özcan ile beraber Başkan yardımcıları, Erkan Sözen, Emin Demirkol, İl Yönetiminden Yusuf Mert, Hümeyit Bilbay, Ömer Faruk Baykuş, Kadın Kollarından Gülsüm eski ve Muradiye Mahalle temsilcisi Medine Eski ile Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz birlikte Selçuklu Mahallesinde bulunan çiftçi ailesinin evine giderek birlikte iftar ettiler. 

İftarı evinde, AK Parti Milletvekili ve heyeti ile yapan Şehit Mustafa Çiftçi’nin babası İbrahim Çiftçi, acısının en güzel şekilde paylaşıldığını belirterek; “AK Parti Milletvekili ve heyeti bizimle bu akşam evimizde iftar ettiler. Soframıza gelip bizimle iftar açmaları acımızı çok çok hafifletti. Allah bu insanları başımızdan eksik etmesin” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın akılı ve dürüst yönetimi ile akan kanın durduracağına inandığını belirten İbrahim Çiftçi; “Hükümetimiz akan kanı durdursun, Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Bu ülkeye birlik ve beraberlik her zaman lazım” dedi.

AK Parti tarafından her zaman büyük destek gördüklerini belirten Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz; “Allah AK Partiden razı olsun. Son yıllardan AK Parti iktidarı ile birlikte maddi manevi desteklerini hep gördük. Daha önceki iktidarlar bizi görmezlerdi. Ama AK Parti iktidarı hep şehit aileleri olarak yanımızda gördük. Bu destek acımızı hafifletiyor. Bu iftar da bunun son örneği. Bu duyarlılığı gösteren AK Parti Milletvekili Dr. Halil Özcan’a ve tüm AK Partililere Şehit Aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti olarak Ramazan ayı boyunca her iftar bir fakirin evinde iftar açtıklarını belirten Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Ramazan ayında iftar ziyaretlerimiz çerçevesinde bu akşam, 2006 yılında Erzincan Şehidimiz Mustafa Çiftçi aile ile iftar ettik. Bu tür iftarlarla onların unutulmadığını ve yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Bu tip iftarlar Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her iftarda Milletvekili ile teşkilat üyeleri ile her il ve ilçede gerçekleştiriyoruz.

 

Yaklaşık on gündür Şanlıurfa’da olduğunu belirten Milletvekili Özcan; “Her akşam farklı bir evde farklı bir aile ile iftar sofrasına oturuyorum. İftardaki mutluluğa ortak oluyorum” dedi.

Özcan; “Bu akşam birlikte iftar ettiğimiz Şehit Aileleri dernek başkanı, İl yönetimindeki arkadaşlarıma ve çiftçi ailesine teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca iftar ziyaretlerimiz devam edecek” dedi. AK Parti olarak kurulan “iftar ekibi” ile her iftar daha önceden belirlenen evlerde iftar ediliyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.