banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

AK Partiden Koyuncu ve Yaztürk'e ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Fatih Yıldız ve Mustafa Yavuz’dan oluşan heyet, Osman Koyuncu ve Şahin Yaztürk’ü ziyaret ederek Şanlıurfa’nın yeni sağlık sistemi hakkında görüş alış verişinde bulundular.

 

Sağlık alanında AK Parti hükümetinin yaptığı önemli yatırımlarla devrim yaşandığını ifade eden AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen; “Bilindiği gibi sağlık alanında yeni sisteme geçildi. Sağlık Müdürlüğünün yanı sıra Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı il Müdürlüğü kuruldu. Bugün Halk Sağlığı il Müdürü Osman Koyuncu ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahin Yaztürk’ü ziyaret ettik. Şanlıurfa’da yaşanan sağlık çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Halk Sağlığı il Müdürü Osman Koyuncu ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahin Yaztürk ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek; “AK Parti Yönetimin ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.