Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_i7nkguet8lot1vp4jsh6h6i083, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
AK Partiden Fırıncılar, Lokantacılar ve Terziler Odasına ziyaret VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

AK Partiden Fırıncılar, Lokantacılar ve Terziler Odasına ziyaret VİDEO

AK Parti İl Başkan Yardımcı Emin Demirkol başkanlığında Belediye Meclis Grup Başkanı Adil Saraç, İl Yönetiminden Süleyman Hışmanoğlu, Metin Çadırcı, Hacı Yaygın ve Ömer Avcı’dan oluşan STK Komisyonu üyeleri olarak Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı M.Emin Karaatlı, Lokanta, Köfte ve Tatlıcılar Esnaf Odası başkanı Mehmet Kaçak ve Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Numan Tuğbay ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

AK Partinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanları; “Sorunlarımızı AK Parti heyetine ilettik. Şanlıurfa esnafı ile ilgili yaptığımız çalışmaları ve önerileri sunduk. Umarız Şanlıurfa daha da iyi bir noktaya gelir. AK Partinin ilgisinden dolayı teşekkür ederiz” dediler.

 

AK Parti İl Başkan Yardımcı Emin Demirkol ise; “İl Başkanlığımız esnaf ve sanatkarları ziyaret komisyonunun düzenlemiş olduğu program çerçevesinde esnaf odalarımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sorunlarını dinledik. Şanlıurfa’nın sorunlarıyla ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Görüşlerini aldık. Bizi misafir eden Lokanta, Köfte ve Tatlıcılar Esnaf Odası, Fırıncılar Odası ve Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.