banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK Partiden çocuklara kitap yardımı

 

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe yönetimi tarafından Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin katılımıyla birinci sınıf çocuklarına kitap seti verdiler.

24 Kasım öğretmenler gününde birçok okulu ziyaret ederek öğretmenler gününü kutlayan Merkez ilçe yönetimi Şanlıurfa Merkeze bağlı Kızlar Köyü İlk Öğretim okulunda birinci sınıf öğrencilerinin kırtasiye eksiği olduğunu tespit etti.

Bunun üzerine birinci sınıflara verilmek üzere “kitap seti” sipariş etti.

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe yönetiminden Hüseyin Polat, Mehmet Emin Uysal, HFaruk Bayuk ve Suat Simsaroğlu ile birlikte Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Hasan Erik ile AK Parti Karaköprü Belede Başkanı Hasan Yeşil katıldı.

Kitap dağıtım töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; AK Parti Merkez ilçe yönetimi daha önce organize etmişler. Buradaki çocukların okuması çok önemlidir. Eğitim toplumların gelişmesinde en önemli dayanaktır. Biz de bugün bunun bir gereği olan kitap setini veriyoruz” dedi.

Faruk Bayuk ise; daha önce Kızlar İlköğretim okulunu ziyaret etmiştik. Birinci sınıf çocukların kırtasiye eksiği olduğunu gördük. Kitap setinin siparişini verdik. İl dışından gelen seti bugün çocuklara veriyoruz” dedi.

Kızlar İlköğretim okulu müdürü Mehmet Ekrem Şeker ise eğitime verdikleri destekten dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti.

WWW.BALİKLİGOL.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.