banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

AK Partiden Avukatlar Günü ziyaretleri
AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Sözen, İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Mustafa Yavuz ve Fatih Yıldız’dan oluşan AK Parti heyeti ilk olarak Şanlıurfa Baro’suna giderek Başkan Av. İrfan Güven ve yönetimini tebrik etti. Avukatlar günü dolayısıyla kendilerine AK Parti tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Av. İrfan Güven, AK Parti heyetine teşekkür etti.



Buradan ayrılan AK Parti heyeti ilk olarak Harran Adalet ve Hukuk Derneğine (HADER) geçerek HADER Başkanı Av. Reşit Yaşar ve yönetimi tarafından kabul edildi.



Son olarak Şanlıurfa Hukukçular Derneğine geçen AK Parti heyetini Dernek Başkanı Ömer Avcı ve avukat Cüneyt Altıparmak karşıladı.



Adaletin tecellisinde en etkin rolün avukatların görevi olduğunu vurgulayana AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Sözen; “İl Başkanımız Av. Yusuf Eğilmez, Başbakanımızın düzenlemiş olduğu Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için Ankara’da bulunuyor. Sizlere en içten selam ve tebriklerini gönderdi. Avukatlar Gününüzü kutladı” dedi.



Sözlerini sürdüren Sözen; “Adaletin tecellisinde en etkin rol avukatlarındır. Avukatlarımızın üstlendikleri görevleri vatandaşların savunma hakkını adil bir şekilde kullanmalarını sağlıyorlar. Avukatlar, yargının ve hak aramanın temel unsurlarıdır. Bütün avukatlarımızın “Avukatlar Gününü” kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.