banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK Partiden 23 Nisan kutlaması

dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm çocukların bayramını kutladı.

İl Başkanı Düşünür mesajında; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90. yılını yaşıyoruz. Bundan 90 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocuklarının bayramı olarak kutlanmaktadır. Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden M. Kemal Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve cumhuriyetimizin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

Sevgili çocuklar, Yarınlarımızın teminatı olan sizlerin, geleceğin büyükleri olarak üzerinize bir takım görevler düşmektedir. Biz, şehrimizin geçmişten getirdiği ekonomik, kültürel ve sanatsal değerlerini sizlere ulaştırıyoruz. Köklü mirasımızı, tarihi zenginliğimizi geleceğin dünyasına taşımak, bizlerin olduğu kadar sizlerin de vazifeleri arasındadır. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. Çocuklarımızın özgür düşünceli, sorgulayan, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.


AK PARTİ ŞANLIURFA MEDYA TANITIM BAŞKANLIĞINDA DA 23 NİSAN KUTLAMASI GELDİ.

İşte Keman Saraçoğlu'nun 23 Nisan mesajı:

"23 Nisan 1920 sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi değil aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür.23 Nisan 1920, bir milletin tarihinin en karanlık olduğu günlerde kurtuluş mücadelesini örgütleyen ve yürüten TBMM'nin açıldığı tarihtir.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, umutsuzluğun, yoklukların ve güçlüklerin yaşandığı bir dönemde açılması, geleceğimizi aydınlatan anlamlı ve önemli bir dönüm noktası olmuştur.

Kurtuluş savaşı mücadelesinin başarıya ulaşması sonucu modern Türkiye'nin fiziki sınırları ortaya çıkmış, cumhuriyetin ilanıyla da iradi ve siyasi yapısı belirlenmiştir.

 

Dün olduğu gibi bugünde Milletimiz adına Milletimizin iradesi ile hareket eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Vatanımızı, Milletimizi korumakta,  ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel alanlarda ülkemizin dünya devletleriyle olan münasebetlerinde ülkemizin çıkarları doğrultusunda çalışmalar yürütmektedir. Gelecekte de aynı misyonu bugün olduğu gibi kusursuz bir şekilde yürüteceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk bu önemli günü, geleceğin büyükleri olacak olan çocuklara güveninden dolayı armağan etmiştir. Bizlerde Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde hareket edip yarının büyükleri olan çocuklarımıza tüm kalbimizle güveniyoruz. Ülkemiz ve Milletimiz için tüm güzel dileklerimizle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 90. yıldönümünü kutlar, saygılarımızı sunarız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.