banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

AK Parti'de STK'lara Bayram Ziyareti

Bayram Ziyaretine Şanlıurfa Ziraat Odasından başlayan  AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Emin Demirkol, Mustafa Yavuz, Ömer Avcı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Metin Çadırcı'yı Ziraat odası başkanı Ahmet Eyyüpoğlu karşıladı.

Burada kısa biz bayramlaşma ziyaret gerçekleştiren AK Parti Heyeti daha sonra bayram ziyareti için Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'nın makamına geçtiler. Burada da heyeti Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya kapıda  karşıladı.

AK Parti Heyeti Daha sonra sırasıyla Esnaf sanatkarlar Birliği Başkanı Şefik Bakay'yı, Yol İş Sendikası Başkanı  Emin Kubat'tı, Hizmet İş Sendikası Başkanı Reşat Özmen'i ve Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Çoşkun'u makamlarında  ziyaret ederek teker teker bayramlaştılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.