banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

AK Parti Viranşehir Danışma Toplantısı Gerçekleşti
Divana Abdülgani Alkış, İsa Kızıldemir, Hanif Düzme, Bekir Demirbilek, Mehmet Eriten ve Mustafa Çiftçi’nin seçilmesinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Şanlıurfa Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Dr. Abdülkerim Gök, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İlçe Başkanları, İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililerin katılımı ile gerçekleşti.



Kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Her ay düzenli olarak İlçe ve İl Danışma meclislerini gerçekleştiriyoruz. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gücümüzü teşkilattan alıyoruz. Viranşehir teşkilatı seçmenin en az yüzde 15’ini partimize üye yapması gerekirken bundan fazlasını gerçekleştirdikleri için teşkilata teşekkür ediyorum” diyerek teşkilat çalışmalarının önemine dikkat çekti.



4+4+4 Eğitim sisteminin yasalaştığını hatırlatan Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti hükümeti Ulaşımda, Sağlıkta, eğitim vs. alanlarında devrim yaptı. Bunun yanında elbette maneviyatta lazım. 4+4+4 Eğitim sisteminin yasalaşması için el kaldıran herkesi tebrik ediyoruz. O ellerin öpülmesi gerektiğini belirtiyorum” dedi.



Suriye’de yaşanan kanlı olaylara dikkat çeken Başkan Eğilmez; “Baba Esed, 30 yıl önce Nisan ayında binlerce masum insanı Hama’da katletti. Bugün oğul Esed ise bir çok kentte aynısını yapıyor. Bu zulüm karşısında susmayız. Hele Recep Tayyip Erdoğan hiç susmaz, nitekim susmuyor da. Kanın durması için sayın Başbakanımız gayret ediyor. Çünkü haksızlık kimden gelirse gelsin karşısında olmak zorundayız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır der inancımız” diyerek Suriye’deki olaylara dikkat çekti.



Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Mehmet Akyürek ise Viranşehir’de yapılan yatırımlara dikkat çekti. Akyürek; Adalet sarayı, spor tesisleri, yanı sıra küçük sanayi yer sorununu da bitirdik. Bu yıl sanayinin temeli atacağız. Meslek yüksek okulu ve Viranşehir’e mobese sisteminde sona gelindi. Ziraat Bankası şubesi Temmuz ayında açılını gerçekleştireceğiz. SGK binası Viranşehirlilere hizmet ediyor. Çevre yolu projesinin ihalesi yapıldı. TOKİ Viranşehir’de 250 dönüm arazi üzerinde yaklaşık 1500 konut yapmak için çalışmalarının sonuna gelindi. Eyyüp Nebi beldemizde 28 dönüm arazide bir park yaptık. Hizmetlerimizin devamı aynen sürecek” diyerek danışma meclisi toplantısının hayırlı olmasını diledi.



Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök ise Şanlıurfa’nın kısır çekişmeler yüzünden çok çektiğini belirterek AK Kadroların tam bir dayanışma içerisinde Şanlıurfa’ya hizmet ettiklerini ifade etti. Gök; “Şanlıurfa ayrılıklardan dolayı çok çekti. Ama AK Kadrolar ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ülkeye hizmet ediyoruz. İşte 8 ayda Viranşehir’e yapılan yardımları gördünüz. Viranşehirlilere helal hoş olsun” dedi.



Şanlıurfa Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise teşkilatın çalışmaları ve AK Partinin misyonu hakkında partililere uzun bir konuşma yaptı.



AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan ise miting havasında danışma meclisi toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade ederek Milletvekillerine, İl teşkilatına ve Viranşehirlilere teşekkür etti.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.


www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.