banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

AK parti Viranşehir Danışma Meclisi toplantısı yapıldı
İlki yapılan toplantıya kurucu üyelerin ve tüm teşkilat birimlerinin katıldı.

 

İlçe teşkilatı tarafından belirlenen divan üyeliğine AK Parti belediye meclis üyesi Abdülhamit Ersoy Divan Başkanlığına, kurucu AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Nebati ve kurucu Yönetim kurulu üyesi Mahmut Yılmaz teklif edildi ve oy birliğiyle kabul edildi.

 

Çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen toplantı yaklaşık iki saat sürdü.  Viranşehir AK Parti Danışma Meclisi Toplantısına İl Yönetim Kurulu üyesi ve Viranşehir koordinatörü Mehmet Eriten’de katıldı.

 

Danışma meclisinin önemi ve süreç  içinde gelişerek parti teşkilatına, ilçede yapılacak ve yapılması düşünülen hizmetler için önemli bir toplantı teşkil ettiğini belirten AK Parti ilçe Başkanı Celalettin Sayan “ Partimizin kuruluşundan bu yana görev alan ve şuan aktif olarak görevlerini yürüten tüm kademelerin bir araya geldiği, ilkini yaptığımız ve  verim aldığımız bir toplantı gerçekleştirdik.

 

Teşkilatın ve ilçemizin sorunlarını, arkadaşlarımız gündeme getirip çözüm önerileri üzerinde tartıştık. Teşkilat içinde tabiri caiz ise geçmişle ilgili konularda muhasebe yaptık. Gelecekle ilgili konularda ise istişare yaparak görüş alışverişinde bulunduk. Bundan ciddi anlamda verim aldığımızı söyleyebilirim. En önemlisi ise bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirip kaynaşma ortamını Allah’ın izniyle oluşturduk. Nasip olursa bir daha ki toplantıya teşkilatımızdan veya milletvekillerimizin katılımıyla daha kapsamlı bir toplantı ve daha verimli bir organizasyonu arzuluyoruz.  Tüm çabamız ve çalışmalarımız ilçemiz, ilimiz, ülkemiz ve halkımızın ferahı ve rahatlığı için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden giderek yapmaya çalışıyoruz “ dedi.  Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.