Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_hd3h0s8v2cuhsu0lj23g706dh1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
AK Parti Urfa SKM hızlı başladı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK Parti Urfa SKM hızlı başladı

Geçtiğimiz hafta AK Parti İl eski Başkanlarından Av. Ahmet Düşünür başkanlığında, SKM ekibini oluşturan ve ilk toplantısını gerçekleştiren AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ekibi, eski Nikah Salonu yanında oluşturduğu yönetim merkezinde toplanarak görevlilerin neler yaptıkları, yapacakları, nasıl yapılacağı kararlaştırıldı. AK Parti Genel merkezinin belirlediği birimlerin 2 katından fazla birim oluşturularak, her birim başına birer kişi ve yardımcıları belirlenerek nelerin nasıl yapılacağı konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu.

Başkanlığını Av. Ahmet Düşünür, Başkan Yardımcılığını Mustafa Güneş ve Mali İşlerden Sorumlu Ekrem Tüysüz’ün uzun uzun bilgeler verdikleri toplantıda her birim sorumlusu görevi konusunda bilgiler verdi, yapması gerekenleri Başkandan dinledi.

Celalettin Güvenç, çok iyi hizmetler yapacak

Seçim hazırlığı çalışmalarına hızlı başladıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Av. Ahmet Düşünür, “AK Parti olarak yerel seçimlere sıkı bir hazırlık içersindeyiz. Zaten her zaman Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız (STK), Çeşitli Dernek ve Odalarımız, Kanaat Önderlerimiz ve vatandaşlarımızla iç içeyiz. Zaman zaman onları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bundan sonra da devam edeceğiz. Urfa il genelinde ne gibi projelerin yapılması gerektiğini belirlemeye çalışırken vatandaşlarımızın da bilgisine, fikirlerine başvuracağız. AK Parti Hükümeti olarak ülkemiz ve memleketimiz için yapılanları ve yapılacakları anlatıyoruz. Şanlıurfa’mızın büyükşehir olduğunu hatırlatarak artık işi çok iyi bilen, bilgili insanların Belediye Başkanı olarak memleketimize, insanımıza hizmet etmesi gerektiği için Valiliği sırasında yaptığı çalışmaları ile göz dolduran, köylerimizi bile gezerek vatandaşlarımızla yan yana gelen, köylere hizmet gelmesi için çaba sarf eden, ancak Valiliğinde kısıtlı imkanlarıyla yapamadıklarını, büyükşehir Belediyesinin geniş imkanlarıyla yapabileceğine inandığımız valimiz Celalettin Güvenç’i Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Bizde kendisinin çok iyi hizmetler yapacağına inanıyoruz. Bizlerde elimizden geldiğince gayret gösterip, çalmadık kapı bırakmayarak vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de büyük oy farkı ile seçimi kazanacağız inşaallah. Biz vatandaşlarımıza güveniyoruz. Urfa’mıza gelecek hizmetlerin aksamaması için her vatandaşımıza görev düşüyor” dedi.

Yapılacak hizmetler, projeler kitapçık haline getirilecek

Av. Düşünür, SKM’nin, seçimlere kadar çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceğini, Yapılacak hizmetleri, gerçekleştirilecek projeleri ‘4 yılda 400 proje’ misali yine kitapçık halinde vatandaşlara dağıtacaklarını, 1 Aralık’ta da inşaallah Şanlıurfa’da AK Parti olarak yeni bir sayfa açılacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSkm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Warning: Unknown: open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_hd3h0s8v2cuhsu0lj23g706dh1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/lsphp/session/lsphp70) in Unknown on line 0