banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Ak Parti Suruç ve Siverek ilçe Başkanları görevlerinden istifa etti

Siverek ilçe Başkanlığından yapılan açıklamada: "8 yıldır Siverek Ak parti ilçe Başkanlığı görevini yapan Sn. İlhan Çelik Bu gün itibariyle Genel merkezin onayı ile istifa etmiş bulunmaktadır. İlçe Başkanımıza bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder. Bundan sonraki Hayatında Başarılar dileriz" denildi

Suruç ilçe başkanı Naif Bülbül ise yaptığı açıklamada: "08.09.2017 Tarihinden Beri Görev yapmış Olduğum Suruç Ak parti ilçe Başkanlığı görevimden 31. Mart Mahalli İdareler Belediye Başkanlık Müracatımdan Dolayı Bu gün itibariyle Genel merkezin onayı ile istifa etmiş bulunmaktayım. Bu Değerli ve Önemli Hizmet Süre Zarfında Gece Gündüz Desteklerini Bizden Esirğemeyen Değerli Suruçlu Hemşerilerimin Hizmeti İçin Parlementoda Mücadele eden Başta Ak partimizin MKYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekilimiz Sn.İBRAHİM HALİL YILDIZ Beyfendiye Değerli İlçe Teşkilamızda Bulunan Dava Arkadaşlarıma, Tüm Değerli Suruçlu Hemşerilerime Esnaflarımıza En kalbi Duygularımla Teşekkür ederim. Cenabı Rabbimden Ak partimizin Hizmet ve Dava Şuuruyla GönülHizmetiyle çıkmış olduğumuz Bu yolda Kadim Medeniyetler Şehrimize olan Hizmet Aşkından Dolayı Bizlere Muvaffakiyet Nasip eylemesini Temenni Ederim Saygı ve Sevgilerimle" dedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.