banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

AK Parti Şanlıurfa’da Bayramlaşma

Bayramlaşma programına AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Emin Önen, Kasım Gülpınar, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Mahmut Kaçar, Belediye Başkanları, teşkilat üyeleri ve Şanlıurfalılar katıldı.

 

Hacı Bekir Sofrasında saat 10:00 ile 15:00 arasında gerçekleşen bayramlaşma programına yoğun ilgiden dolayı partililere ve halka teşekkür eden İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Çok anlamlı ve güzel bir bayram geçiriyoruz. Bugün AK Parti İl Başkanlığımızca düzenlenen bayramlaşma programımıza tüm teşkilat üyelerimiz ve halkımız katıldı. Buraya kadar gelen partililerimize ve halka teşekkür ediyorum. Tüm Şanlıurfalıların ve İslam Aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

 

Huzur kenti Şanlıurfa’ya yakışır bir bayram yaşadıklarını belirten Milletvekilleri; “Şanlıurfa’da Ramazan ve Bayram bir başka yaşanıyor. İbadet ayından sonra bayram gününde buluşmak çok güzel bir duygu. Bugün teşkilatımızla, İlçelerden ve il teşkilatından gelen arkadaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Bugün coşkulu bir şekilde bayramı kutluyoruz. Bayram barış ve kardeşlik demektir. Gün birlik, beraberlik ve kardeşlik günüdür.  Birliğimizin bozulmamasını temenni ediyoruz. Bayramın Şanlıurfalılara, Türkiye’ye ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

 

2 saat süren bayramlaşmaya AK Parti İl, İlçe teşkilatları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.