banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

AK Parti Şanlıurfa'da 15 Yaşını kutladı

2001 yılında Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının kurmuş olduğu AK Parti Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Türkiye’nin gururu ve umudu AK Parti dir.

15 Yılda Yapılan AK Projeler Şunlardır

Marmaray, hızlı tren, 3 hava limanı, Yavuz Sultan Selim köprüsü, göktür istiKbarat köprüsü, bölünmüş yollar, insansız hava aracı, imf borcu silindi. Osmangazi köprüsü, Nisibi köprüsü, 800 yataklı Eyyübiye hastanesi, Harran üniversitesi tıp fakültesi eğitim ve araştırma hastanesi, Şanlıurfa Halepli bahçe müze kompleksi, kendi ürettiğimiz Altay tankı, asgari ücret 1.300 tl oldu, kadın istihdamında artış, Avrasya tüneli, yoksul ailelere yüz bin konut yardımı, her ile üniversite, 15 yıllık iktidarında ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye çağ atlayan tek Parti AK Parti olmuştur. 15. yılımızda kararlıkla kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz.

15 yılda AK Parti birçok badireyi atlatarak halkımızın da desteği ile bugünlere gelmiştir. Gezi olayları, son olarak 15 Temmuz darbe kalkışması halkımızın da kararlılığıyla bertaraf edilmiştir. Partimizin ülkemiz için daha çok büyük hizmetlere imza atarak yoluna devam etmesi için tüm teşkilatlar olarak fedakârca çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Partimizin 15. kuruluş yıl döneminde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.