banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

AK PARTİ ŞANLIURFA LİSTESİ BELLİ OLDU

1 kasım 2015 yılında yapılacak olan seçimlerde AK Parti Şanlıurfa'da aday olan milletvekili listesi açıklandı. AK Parti Urfa adayları kimler, 1 Kasım seçimlerinden urfa'dan aday olanların listesi. Urfa Adayları kimler?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, YSK çıkışı yaptığı açıklamada, "Saat 16.38 itibariyle YSK'ye teslim ettik. Hayırlı olsun. 312 adayımız yeniden aday gösterildi. 481'i erkek aday, 69 adayımız kadın adaydır. 7 Haziran'da milletvekili seçilen, aday gösterilen arkadaşlarımızdan 312'si yeniden bu seçimde aday gösterilmiştir. Faruk Çelik çok değerli ve çalışkan bir arkadaşımızdır. Kendisi Şanlıurfa 1.sıradan adaydır. Şanlıurfa'ya hizmetleri olacak bir arkadaştır. Kendisinin Şanlıurfa'dan rahatsız olma gibi bir durumu yoktur. Bunlar dedikodudan ibarettir." dedi.

İşte AK Parti Şanlıurfa listesi...

Faruk Çelik - ŞANLIURFA 1.sıradan aday gösterildi.

2. Mehmet Kasım Gülpınar
3. Halil Özcan
4. Ahmet eşref Fakıbaba
5. Mehmet Ali Cevheri
6. Mehmet Akyürek
7. İbrahim Halil Yıldız
8. Mahmut Kaçar
9 Kemalettin Yılmaztekin
10. Abduraman Nüvat Yetkin
11. Mehmet Fatih aksoy
12. Mehmet arkan

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.