Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_et5p0u0u6bavj95jkqau8219f6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
AK Parti milletvekili adaylarını heyecanlandıran buluşma haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

AK Parti milletvekili adaylarını heyecanlandıran buluşma

 
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu  İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç Şöyle dedi:
"1 Mart Pazar günü Gaptem Konferans Salonun’da Bir Temayül Yoklası yapılacak bu Temail Yoklamasında Adaylarımıza Teşkiletımız Temayüllerini Bildirerek Oy kullanacaklar bu Çalışma öncesinde Adaylarımızın Teşkilatımıza Tanıtılması Teşkilatla Adaylarımızın Kaynaşması amcıyla bir Toplantı düzenliyoruz.

Adaylarımızın gerek Slayt yoluyla Özgeçmişlerinin Paylaşılması gerekse karışık oturma düzeniyle Adaylarımızla Teşkilatımızın bir arada oturmaları ve Tanışmaları; bunun yanında Aday Adaylarımıza Seçimle ilgili çalışmalarında Rehberlik edecek Kurumsal Seçim Kılavuzu  ve sair doküman verilecektir. Malumdur ki AK PARTİ kurulduğu günden beri Kurumsal çalışan bir Parti. Bu sebeple AK PARTİ         il Başkanlığımız  Aday Adaylığı süreci için bir Seçim Kılavuzu hazırlamıştır. Adaylarımızla bu Kılavuzu paylaşacağız. Bu güne kadar yaptığımız Çalışmalar sırasında Aday Adaylarımıza gerek CD gerekse e mail ortamında Teşkilatımızın Telefonlu Listelerini verdik. Böylece Aday Adaylarımız kendilerini Teşkilatımıza Tanıtma imkanı buldular. Diğer yandan bu hafta içersinde bütün Aday Adaylarımız bütün ilçelerimizde Teşkilatlarımızı ziyaret ediyorlar, Teşkilat mensuplarımızla görüşüyorlar, tanışıp kaynaşıyorlar. Biz de Temayül yoklaması gününden önce  bunun bir toplamı Niteliğinde bir Görselini ana kademe Teşkilatımıza sunacağız. Tüm Aday Adaylarımıza Hayırlı bir Seçim diliyorum. AK PARTİ ’ye ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.