banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

AK PARTİ MERKEZ İLÇE TEMMUZ AYI DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI

Toplantıya Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Yusuf Mert, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle başkanları ve çok sayıda Ak Parti üyesi katıldı.

Divan Başkanlığına Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Divan üyeliğine Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Yusuf Mert ve Ak Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar seçildi.

Program Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit'in yaptığı açılış konuşması ile başladı. Başkan Zahit Konuşmasında, ''Teşkilat mensubu arkadaşlarımız Ramazan ayı içerisinde gerek yardıma muhtaç ailelerimizi, mahallemizde, şehrimizde yaşayan durumu iyi olmayan ailelerimizi ziyaretlerde bulunuldu. Bu ziyaretlerimiz devam ediyor. Mahalle başkanı arkadaşlarımız bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. İnşallah son güne kadar da bu evlere ziyaret ederek oradaki ailelerimizi sorsunlar. Bizlere haber versinler, bizlerde diğer programlarda fırsat buldukça programlara katılırız. Bu konuda yapacağınız çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. ‘’ Dedi.

Başkan Zahit, ‘’Mübarek Ramazan ayı içerisinde esnaf ziyaretlerimizde devam etti. Bunun yanı sıra mahalle toplantılarımız ve ev toplantılarımız devam etti. Teşkilat başkanımız, seçim işleri başkanımızın çalışmaları var. Önceki günde il parti binamızda toplantılarımız vardı. Ramazan ayı sonuna kadar teravih namazından sonra kadın kolları çalışmalarımızda devam ediyor. Bu süre zarfında bütün arkadaşlarımızın çalışmalarından dolayı her birini ayrı ayrı kutluyorum.  Böylesine Şanlıurfa’mızın sıcağında gerçekten bu çalışmaları güvenli, emniyetli bir şekilde yaptıkları için arkadaşlara teşekkür ediyorum. Başta Sayın bakanımızın Şanlıurfa’ya çok büyük önem vermektedir. Bunun yanı sıra milletvekillerimiz ayrı ayrı burada ve hepsi ayrı bir yerde çalışmaktadır. Bakanlarımızdan önceki gün Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu Şanlıurfa’da çalışmaları oldu. Mültecilerimizle birlikte iftar yemeğinde oldu. Burada Şanlıurfa’mız için herkes elinden geleni yapıyor. Belediyemiz çalışıyor, eksiklikleri gideriyor Allah herkesten razı olsun. Bu mübarek günlerde birde dış devletlerde, orta doğu’da, özellikle Müslüman ülkelerinde yaşayan garip olaylarla, çirkef olaylarla, gerçekten insanlık dışı olaylar yaşanıyor. Bu olaylarda insani olarak ta hepimizi derinden üzmüştür. Bugün Suriye’de bir vahşet yaşanıyor, kendi halkına zulüm yapan bir liderleri var ve o zulüm halen devam ediyor. Bu zulüm’e İran gibi yıllardır Müslüman bildiğimiz bir devlet buna çanak tutuyor. Bugün Mısır gibi bir ülkenin Müslüman bir devlet başkanı varken, burada dış mihrapların ve yabancı ülkelerin, bütün yabancı odakların birlikteliğiyle Mısır’daki devlet başkanını bir devrimle görevden alındı. Yerine eski cuntacı zihniyet şuanda görevde ama Müslüman ülke başta iken hiçbir ülke Sayın Mursiye yardım etmez iken şimdiki cuntacı zihniyete birçok Avrupalı ülkeler bile en başta Suudi Arabistan bile hemen yardımlarını gönderdiler bunlarda manidardır. Öte yanında vahşet olayları hepimiz izliyoruz. Oradaki Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor, boğarak öldürülüyor. Küçücük bebekler yakılarak öldürülüyor. Ve batı dediğimiz, medeniyet dediğimiz ülkelerde herkes bu olaylara hem çanak tutuyor bir yerde, hem de müdahale etmeyip buda bizleri derin yaralamaktadır. Burada varsa, yoksa bir Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bir başbakanımız var, bir Türkiye’miz var. Bir tek Türkiye’miz bu olaylara ve zalimlerin karşısında oluyor. ‘’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.