banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

AK PARTİ LÖSEMİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Önkoloji Uzmanı Doktor Hasan Fatih Çakmaklı tarafından karşılanan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün'e öncelikle hastane hakkında kısa bir bilgi verildi.

Daha sonra, tedavi gören lösemili çocukların bulunduğu kata çıkan İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve beraberindeki heyet, çocuklara geçmiş olsun dileğinde bulundu ve onlara çeşitli hediyeler verdi. Lösemili çocukların aileleri ziyaretten dolayı Başkan Süleyman Elgün’e teşekkür ettiler.

Lösemili çocukları ziyaret eden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün; “Lösemili hastalarımızı bu şekilde görmek bizlerin içini burktu ise de, onlara bir nebze moral vermiş isek ne mutlu bize diyoruz. Lösemili çocukların morale ihtiyacı vardır. Moralle ilgilide bizim vatandaşlarımızın çocukları ziyaret etmesi gerekiyor. Aynı zamanda hematoloji bölümü uzman doktorumuz bu konuda çok gayretli olduğunu gördük” dedi.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzman Doktor Hasan Fatih Çakmaklı ise; “Şanlıurfa'da şuanda takip ettiğimiz 30 lösemi hastası var. Bunlar tedavilerini devam edenler. Tedavisi kesilmiş yaklaşık olarak ise 47 hastamız var. Bazı nedenlerden dolayı yeni hastaları Şanlıurfa dışına gönderiyoruz. Şanlıurfa'da da çocuk sayısı fazla olması dolayısıyla çocuk hastalıkları da fazla görünüyor. Yani hemofililer, kanamaya meyilli olan hastalıklarımız. Şanlıurfa’da hemofililer Derneği var çok iyi çalışan ve faaliyetleri var. Lösemili Çocuklar Haftası’nda AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün tarafından yapılan ziyaret son derece anlamlı oldu. Hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşadılar. Böyle önemli bir haftada farkındalık oluşturan Başkan Süleyman Elgün'e ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.