banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

AK Parti Karaköprü’de M. Nuri Güzel dedi VİDEO ve FOTOĞRAFLI
Belde kongresi AK Parti İstanbul Milletvekili Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca, Milletvekili Halil Özcan, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belde Başkanları, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve delegelerin katılımı ile Belediye Nikah Salonunda gerçekleşti.



Kongre, Divan Kuruluna Mustafa Zahit, Mustafa Yavuz, Mustafa Yaşar, Hüseyin Polat ve M. Cengiz İzol’un seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdiği mesajı İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez okudu.



Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bir selamlama konuşması yaparak kongrenin hayırlı olmasını diledi.




FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

Belde Başkan Adayı Mahmut Yılmaz bir konuşma yaparak aday olacağını açıkladı.




Kürsüye gelen Abdülkerim Gök ise Başbakan Erdoğan’ın dünya lideri olmasının nedenlerini dinleyicilere aktardı. Milletvekili Gök; AK Partide görev almak bir onurdur. Bir çok siyasi parti mitinglerde bile bu kadar kalabalığa hitap edemezken Karaköprü Beldemizin kongresinden miting görüntülerini yaşıyoruz. İşte birlik ve beraberlik eseri budur. Her gün daha da büyüyoruz. Bu kongremizde hayırlı olsun” dedi.



Son olarak Kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili, Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca, dünyada hiçbir siyasi partinin iktidardayken üst üstte oylarını artıran başka bir parti olmadığını ve bunu başarabilen tek partinin AK Parti olduğunu vurguladı.



Karaköprü Belde Kongresinin ertelenmesinin kendisinin kongreye katılmak istediğini ancak belirtilen tarihte Şanlıurfa’ya gelemediği için ertelendiğini belirtti.



Karaköprü belde kongresinin miting havasında geçtiğini belirten Harun Karaca; “Bu bir şölendir. Bu şölene tüm ilçe ve teşkilatlarımı katılarak gösteriyorlar” dedi.

Karaca, koltukların geçici olduğunu belirterek; “Önemli olan Gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Koltuğa haysiyet ve şeref verilir, alınmaz” dedi.



Daha sonbra seçime geçildi. Mehmet Nuri Güzel ve Mahmut Yılmaz’ın aday olduğu kongrede Mehmet Nuri Güzel 115 Delegenin olduğu seçimde kullanılan 88 oyun 88’i alarak Karaköprü Belde Başkanlığına seçildi.

Mehmet Nuri Güzel Belde Başkanlığına seçilmesinden dolayı bir teşekkür konuşması yaparak demokratik bir seçim yaptıklarını belirterek Karaköprülülere teşekkür etti.
www.balikligol.com

TÜM DETAYLAR İÇİN VİDEO



Karaköprü Belde kongresi ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.