Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_nj9ev7np9hmjohh2ksoc3dgla4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
AK Parti Karaköprü mitingine 10 binler katıldı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

AK Parti Karaköprü mitingine 10 binler katıldı

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve Karaköprü’nün her Kesiminden destek alan ve halkın büyük sevgisini kazanan gerçekleştirdiği bütün halk toplantıları ve seçim bürosu açılışları mitinge dönüşen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi’nin Karaköprü’deki mitingi meydanlara sığmadı.

Karaköprü saat kuleli meydanındaki mitinge her kesimden katılım sağlayan vatandaşlar genç, yaşlı, çocuk, kadın demeden alana akın ettiler.

Mitinge Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.Kerim Gök, AK Parti Şanlıurfa B.Ş.B Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, AK Parti İlçe Belediye Başkan adayları ve çok sayıda Karaköprü’lü vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ 2009’DA VERDİĞİMİZ SÖZLERİN 4 KATINI YAPTIK

Miting alanına sığamayan 10 binlerce kişiye seslenen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi; “Değerli Karaköprü’lüler 2009’da sizlerin huzuruna çıkarken yine proje taahhütlerinde bulunmuştum çok şükür 5 yıl içerisinde 3 katını 4 katını yaptık. Şimdi yine halkımızın önüne projelerle çıkıyoruz. Bizler lafa bakmıyoruz icraata bakıyoruz, halkımıza Karaköprü’lülere yeni bir gelecek yeni bir hedef belirliyoruz. 30 Mart seçimleri önemli bir seçim önce bir kent kendi şehrül emin’inini seçecek emin olan kişi emaneti teslim edecek kişiyi seçmesi önemlidir. Bir şehri fiziksel olarak geliştirebilirsiniz ama sizin için gönderilen kişi başına düşen miktarı kontrol edebilecek onu size hizmet olarak döndürebilecek olan Belediye Başkanı ve kadrosudur. Değerli Karaköprü’lüler değerli AK Partililer onun için emin kişileri seçin” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.Kerim Gök; “İnşallah 30 Mart akşamı büyük zaferi sizlerle bu meydanlarda beraber kutlayacağız 30 Mart akşamındaki zaferiniz şimdiden mübarek olsun” dedi.

AK Parti Şanlıurfa B.Ş.B Adayı Celalettin Güvenç; “Bu meydanları doldurarak bir kez daha iradesi olmayanları sandıklara gömeceksiniz diyorsunuz sağ olun var olun” dedi.

BAKAN ÇELİK, ÇARESİZ MUHALEFET KARAKÖPRܒDE DE VAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik mitingde yaptığı konuşmada; “Çaresiz bir muhalefet var, çaresiz muhalefet Karaköprü’de, Şanlıurfa’da, Türkiye’de de var. Onlar çaresiz ve projesizler ne projeleri var ne de bir çare ortaya koyma şanları var. Şimdi buradan sesleniyoruz. Diyoruz ki bir projeniz varsa ortaya koyun gelin konuşalım projeleriniz nedir nasıl yapacaksınız? Nasıl hizmetleri sürdüreceksiniz? Çıkın söyleyin bakalım hangi imkânlarla yapacaksınız ama mesele proje değil mesela çamur atmak Karaköprü’de de ben izliyorum yalnız çamur at siyaseti ile meşguller. Sizler lafa değil icraata oy vereceksiniz hizmetlere oy vereceksiniz size hizmet getirecek kadrolara oy vereceksiniz ki bu kadroların adı da AK kadrolardır. Benim kulağıma geliyor birileri çıkmış diyor ki “ey Karaköprü’lüler ya bana oy verin, bana oy verirseniz beni seçerseniz 30 Mart’tan sonra ben AK Partiye katılırım” arkadaşlar yok öyle bir şey böyle bir siyaset mi olur. Karaköprü son dönemde almış olduğu hizmetlerle ilçelerimiz arasında en yaşanılabilir ilçe haline geldi. Karaköprü’nün Başkanı ve Başkan Adayı Nihat kardeşimizin çabasını gayretini hepiniz biliyorsunuz bizlerde bu dönemde Nihat Çiftçi diyoruz” dedi.

2. VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.