Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_5836hguh9bahme8h5n3q57cqp6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
AK Parti Karaköprü Belde binası yeni yerinde açıldı VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

AK Parti Karaköprü Belde binası yeni yerinde açıldı VİDEO
Açılışa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Yaylak Belde Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve çok sayıda davetli katıldı.



Açılışta bir teşekkür konuşması yapan AK Parti Karaköprü Belde Başkanı Mehmet Nuri Güzel; “Geçtiğimiz günlerde Karaköprü Belde Teşkilatımızın 4. Olağan kongresi sonucunda göreve başladım. Arkadaşlarım adına açılışımıza teşrif ettiğniiz için teşekkür ediyorum” dedi.



Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit; “AK Parti Şanlıurfa’da ilk teşkilatlandığı zaman İl Başkanlığı binasının ardından Karaköprü parti binasının açılışını yaptık. O zaman bina küçüktü. Şimdi ise AK Parti hükümetinin Türkiye’ye katkıları ile değişin Türkiye’ye yakışır, Karaköprü’ye yakışır bir açılış gerçekleştiryoruz. Teşkilatım adına bu bina Karaköprü’ye ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.



İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz; AK Parti Belde Teşkilatında emekleri olan Hasan Yeşil ve ekibine partimize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni göreve seçilen Mehmet Nuri Güzel ve ebkibine de başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, partimize hizmetmet çıtasını yükseltecektir. Binamız hayırlı olsun” dedi.



Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; AK Parti Karaköprü Belde binası açılışı vesile ile teşkilatımızın büyük çalışmalara imza atmasını Allah’tan niyaz ediyorum.bizler de yerel yöneticiler olarak teşkilatımızın yanındayız. Üzerimize düşeni gücümüz yetiğince yapacağız. Önceki yöneticilere teşekkür ederken, yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Referandum ve seçimlerde büyük başarılara imza atan Karaköprü Beldesine teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; Dönemimizde bir referandum ve bir  genel seçim yaşadık, Karaköprü beldemiz büyük bir başarıya imza atarak tam destek verdi.

Bilindiği gibi Hasan yeşil 3 dönem başkanlık yaptığı için yeni dönemde Mehmet Nuri Güzel çok güzel bir seçimle başkanlığa seçildi. Mehmet Nuri Güzel’e başkan seçilir seçilmez teşkilatı güzel bir yere taşıyacaksın dedik.

Çünkü ilk göreve geldiğimde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘AK Parti İl Binasının Şanlıurfa’ya yakışır yeni bir yerde olmasını’ istemişti.

Bu binamız Şanlurfamız ve Karaköprümüz için çok güzel hizmetler verileceğine inanıyoruz. Daha önce görev yapan arkadaşlara teşekkür ediyor, yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Aydın Menderes’in vefatından dolayı rahmet dileyerek sözlerine başlayan AK Parti Şanlıurfa Miletvekilli Abdülkadir Emin Önen; “AK Parti Hizmet partisidir. Hizmette yarışanların partisidir. AK Partide kavga olmaz, husumet olmaz. Kim göreve gelirse gelsin hizmet için geliyor. Bakın Karaköprü hergün daha da güzelleşiyor, Şanlıurfa güzelleşiyor. Yaptığımız hizmetler devam ediyor. 400 proj vaddindeki projelerimiz devam ediyor. Meydan projesinde sona gelindi. Şanlıurfa’nın en büyük problemlerinden olan trafik sorununuda çözmek için Abide Kavşağı proje aşamasına geldik. Şanlıurfa’da Bakanımızla birlikte tüm Milletvekilleri olarak kenetlenmiş bir şekilde hizmete devam ediyoruz. Her zaman Partimize destek ve gönül veren Karaköprü beldemizle iftihar ediyoruz” dedi.

Davetliler kurdele kesiminden sonra parti binasında bir süre sohbet ettiler.  
www.balikligol.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.