banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

AK Parti Kadın Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarında Mülakat heyecanı

Kadın Aday Meclis Üyeleri ile mülakat yaptıklarını belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü; “Genel Merkez’den gelen Genel Başkan Yardımcılarımızla aday adaylarımızın mülakatını yaptık. İlçelerimize 40 kadın adayımız başvuruda bulundu. Bugün İl Binamızda 40 aday adayımızla görüştük. İlimize, partimize hayırlı olsun” dedi.

 

AK Parti Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Filiz Kozan; “Demokrasi ve şeffaflık ilkesi çerçevesinde kadın aday adaylarımızla tanışmak için Şanlıurfa’ya geldik. Genel Merkezde aday adaylarımızın CV’sinden veya referansından değil bizzat kendilerini görmek ve tanımak istedik. Ülkeye hizmet etmek isteyen kadınlarımızın öne çıkması bizi sevindiriyor. Bizde aday adaylarımızla görüşüp bilgileri genel merkezimize intikal ettireceğiz. Burada karar mercii değiliz. Sadece bilgileri alıp genel merkezimize ileteceğiz” dedi.

İl Başkanlığı Kadın Kollarında yapılan Mülakata AK Parti Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Filiz Kozan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Ekonomik İşler Başkanı Ayşegül Sümen ve Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.