banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

AK Parti il danışma meclisi toplandı

Her ay olağan toplantılarını gerçekleştiren Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısı bugün Belediye Eski Nikah salonunda çok sayıda partilinin katılımı ile yapıldı.

Yapılan toplantıda Ak Parti Teşkilatının Mayıs ayı çalışmaları ele alındı.

Toplantı divan kurulu, AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Veysel Polat başkanlığında, Kadın kolları başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kirli ve Birecik İlçe Başkanı Aziz Karayılan'dan oluştu.

Veysel Polat "Çalışan partili önemlidir. Sadece partiye üye olmak ve seçim zamanında çalışmak çözüm değildir. Parti için her gün çalışmak ve emek verme zorunluluğu var" dedi. 

Gündem maddelerine geçmeden toplantıya katılan Ak Parti Şanlıurfa Eski İl Başkanı Mehmet Ekinci kısa selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; Siyaset çok konuşmak değildir. Sözün önemlisi "az ve öz" konuşmaktır. Her çalışmamızı kayıt altına alıyoruz. İstatistik olarak çalışmalarımız önümüzde duruyor.

Gidilmeyen yer bizim değildir. Eli sıkılmayan insan dost değildir. Bakın bir anımı anlatayım. Bir ücra köye gitmiştik. Köyde yaşlı bir amca bize AK Partiyi ve başbakanı o kadar güzel anlattı ki; biz susup dinledik.

Çok önemli günler bizi bekliyor. Referandum gündemimizde. Bakın değerli arkadaşlar; 27 Mayıs ihtilalinin ifşaatları medyada çıkıyor. Siyasetçilere ne korkunç işkenceler yapmışlar. Halka nasıl bir yönetim muamelesi reva görmüşler? İnsanın kanını donduruyor. Millet olarak bunların hiç birini hak etmedik. Yine vesayet rejimi olan 12 Eylül anayasasının referandum oylama tarihi 12 Eylül yıl dönümünde olması anlamdı ve manidardır. dedi.

Toplandı durum değerlendirmesinin ardından bazı katılımcıların konuşmalarıyla sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.