banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

AK Parti halka böyle bütünleşiyor

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve İl Başkan Yardımcılar ile il yönetiminden oluşan bir heyet Şehit Ethem Okkay’ın evinde giderek şehit ailesi ile iftar yaptı.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile beraber Başkan yardımcıları, İsa Kızıldemir, Yeter Tuncay, Av. Neval Yaşar ile Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz birlikte Eyyüpkent’e bulunan Okkay ailesinin evine giderek birlikte iftar ettiler.

 

İftarı evinde AK Parti İl Başkanı ve heyeti ile yapan Şehit Ethem Okkay’ın ağabeyi Hasan Okay, acısının en güzel şekilde paylaşıldığını belirterek; “AK Parti il Başkanı ve heyeti bizimle bu akşam evimizde iftar ettiler. Soframıza gelip bizimle iftar etmeleri şehidimiz bir daha hayata döndürmedi ama acımızı çok çok hafifletti. Allah bu insanları başımızdan eksik etmesin” dedi. Şehidin annesi Halime Okkay ise; “büyük bir acı yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın. Bu iftar acımızı biraz hafifletti” dedi.

 

AK Parti tarafından büyük bir destek gördüklerini belirten Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz; “Allah Ak Partiden razı olsun. Son yıllardan AK Parti iktidarı ile birlikte maddi manevi desteklerini hep gördük. Daha önceki iktidarlar bizi görmezlerdi. Ama AK Parti iktidarı hep şehit aileleri olarak yanımızda gördük. Bu destek acımızı hafifletiyor. Bu iftar da bunun son örneği. Bu duyarlılığı gösteren AK Parti İl Başkanına ve tüm AK Partililere Şehit Aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti olarak Ramazan ayı boyunca her iftar bir fakirin evinde iftar açtıklarını belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Ramazan ayında iftar ziyaretlerimiz çerçevesinde bu akşam Silvan Şehidimiz Ethem Okkay’ın aile ile iftar ettik. Ramazan ayı boyunca iftar ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa teşkilatı olarak kurulan “iftar ekibi” ile her iftar daha önceden belirlenen evlerde iftar ediliyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.