banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

AK Parti Haliliye Teşkilatı köyleri ziyaret ediyor

Bir yandan sosyal duyarlılık projelerine imza atan Ak Parti Haliliye Teşkilatı diğer yandan ise Haliliye ilçesine bağlı köyleri ziyaret ediyor, dertleri dinliyor, çözümler için çaba sarf ediyor. Hafta sonu geç  saatlere kadar ziyaret ettikleri köyler de çok sıcak karşılandıklarını dile getiren Ak parti Haliliye ilçe başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma , ‘’İlçemize bağlı köylerimizi mahallelerimizi birebir ziyaret edip hatta kapı kapı dolaşıp sıkıntıları dinleyip notlar alıp çözümü için var gücümüzle çalışacağız. Sıkıntısı dinlenilmeyen , ayağına gitmediğimiz Halilyeli kalmayacak ‘’şeklinde konuştu.



Ak parti Haliliye ilçe teşkilatının şuana kadar ziyaret ettikleri köyler şöyle ; Yeroluk, İşkara, Kanoğlu, Aşağı Koymat, Yukarı Koymat, Gülpınar, Kengirli, Aşağı Akören, Taşlıca, Bakımlı, İncirli, Büyük Çamlıdere, Kaynaklı, Şenocak, Mehmetçik, Köse, Umut, Kahraman, Mamuca, Emirler, Anaz, Güçlü, Güzel, Çekçek, Yazılıkavak, Osmanbey  köyleri.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.