Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_19ags0bniq7q98pv01imb10vo6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
AK Parti Haliliye ilçesi startı verdi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

AK Parti Haliliye ilçesi startı verdi

AK Parti Genel Merkez tarafından Haliliye İlçe Yönetim Kurulu Listesinin onaylanmasının ardından ilk toplantısını İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma başkanlığında gerçekleştirdi.

 

İlk toplantının tanışma toplantısı olduğunu belirten Başkan Kızılelma; “Önümüzdeki süreçte teşkilatın üstlendiği ağır sorumluluğun yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber en iyi şekilde ve başarıyla yerine getireceğimize inanıyorum. Yürüteceğimiz bu vazife bir ekip işi olup kardeşlik duygusu ile yerine getirilecek özverili ve gönüllülük esası taşıyan bir hizmettir. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızın bu vazifeyi layıkıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır. Haliliye ilçemiz için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

 

Haliliye İlçe binasında Haliliye ilçe başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma başkanlığında yapılan toplantı yaklaşık olarak iki saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.