banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

AK Parti Halfeti’de Muzaffer Kurt dedi (VİDEO ve FOTOĞRAFLI)
AK Şanlıurfa Milletvekili Doç Dr. Zeynep Karahan Uslu, 22. Dönem Milletvekili Mahmut Kaplan, AK Parti İl Başkan Vekili İsa Kızıldemir, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Başkan Yardımcıları M. Uryan Arusoğlu, Metin Çadırcı, Fatih Yıldız, Mehmet Büyükfırat, Kadın Kolları üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve delegeler Halfeti Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen kongreye katıldılar.



AK Parti kongresine CHP'li Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir'de katıldı.



FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!!..

Kongre, Divan Kuruluna Faruk Pınarbaşı, Metin Çadırcı, M. Uryan Arusoğlu, Hümeyit Bilbay ve Güllü Baykara’nın seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdiği mesajı İl Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız okudu.



Halfeti eski başkanı Mehmet Erdoğan ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi birer selamlama konuşması yaptılar.



Daha sonra kürsüye gelen Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu ise 3. Ustalık döneminde çalışmalara ara vermeden aynı hızla devam ettiklerini ifade etti.

Doç. Dr. Uslu; “Böyle kongrelere girince listeler olur, tartışmalar olur. Ama asla ve asla bu bir güç savaşı ve vuruşma yeri değildir. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu bir yenilenmedir. Bizi biz yapan değerleler bütünleşen partimizde asla karışıklık olmamıştır, olmaz da. Halfeti’de o değerlerimiz zarar görmeden, yenilenmiş, yeni bir hızla, yeni bir kadro ile, bizi biz yapan değerlere yaslanarak yola devam ediyoruz. Yağ var unu var şeker var. Şimdi helva yapma zamanı. Biz üçüncü dönemimizde ustalık dönemimizde helva yapacağız. Bu helvayı Türkiye’ye, Şanlıurfa’ya, Halfeti’ye vereceğiz” diyerek kongrenin büyümeye vesile olmasını diledi.



Daha sonra tek liste halinde gidilen kongrede, Muzaffer Kurt delegelerin oylarını alarak İlçe başkanlığa seçildi.


AK Parti Halfeti Kongresi ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.